2011. november 23., szerda

Dr. Dorozsmai Szonja fogszabályozó szakorvos

Dr. Dorozsmai Szonja fogszabályozó szakorvos 2005-ben nyitotta meg magánrendelőjét Solymáron. A rendelő kialakításánál a fő szempont a betegek kényelme volt, hiszen ez különösen fontos egy fogorvosi beavatkozásnál.A fogorvosi rendelőben a legkorszerűbb berendezések gondoskodnak a felnőttek és gyermekek fájdalommentes kezeléséről. A tágas váróban a gyermekeknek játszósarok lett kialakítva, igy a kezelés során sem kell otthonhagynia gyermekét. A felnőtteknek ingyenes WiFi hozzáférés teszi kellemessé az ott eltöltött időt amíg gyermekével foglalkozik a doktornő.

Legfontosabb tevékenységeink a felnőtt fogszabályozás és a gyermek fogszabályozás, a fogszabályzó készítés, de emellett rendelőnkben elvégezzük sz összes szükséges fogászati beavatkozást.

A laboratóriumi háttér nemzetközileg is elismert. Fogtechnikus mesterlevéllel rendelkező technikusaink a legmagasabb színvonalú munkát nyújtják. Csak a legszigorúbb hazai és nemzetközi minőségbiztosítási követelményeknek megfelelő anyagokat, és technológiát alkalmazzuk, ez a biztosítéka a tökéletes munkánknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése